Tämä herkullinen välimerellishenkinen kalaruokalaji on saanut huomiota blogissa jo aiemmin, mutta ansaitsee kyllä erinomaisuutensa vuoksi tulla esitellyksi vielä toistamiseen.
Tällä kertaa meillä oli sattuneista syistä käytössä turskaa, jota reseptikin suosittelee, ja voi veljet kun tulikin hyvää! Useimmiten käytämme tässä(kin) ruuassa kuhaa eikä senkään maussa toki ole moitittavaa. Jostain syystä kuitenkin tuo turska istui öljy-valkoviini-yrttiliemeen kuin… noh… jääköön kömpelö kielikuva tällä kertaa väliin. Tämän kokemuksen perusteella kannattaa ehdottomasti koittaa tehdä tätä ruokaa mateesta heti kun sitä vaan seuraavan kerran on käytössä.
Resepti löytyy täältä aiemmasta postauksesta >
Tämä ruoka on jo parin vuoden ajan pitänyt ykköspaikkaa allekirjoittaneen lempiruokalistalla, joka muilta osin päivittyy sangen usein sesonkien ja tuuliviirimäisten mielenliikkeiden mukaan.