Kalablogi

Tätä blogia kirjoittaa kaksi kalojen ystävää omaksi ilokseen ja ehkä muidenkin huvitukseksi. Usein aiheena on ruoka ja syöminen, mutta sekaan mahtuu muitakin kalamaisia juttuja.

Blogin ruokaosiossa keskitymme erityisesti kotimaiseen kalaan, niin merestä, sisävesistä kuin kalatiskiltä saalistettuun. Suosikkiaiheemme on ns. roskakala, kotimaiset ruokakalat, joiden arvostus on matalalla. Välillä ruokapöytään päätyy myös valtamerten eväkkäitä.

Blogissa käytämme monipuolisesti eri kaloja, kehittelemme uusia reseptejä ja kokeilemme muiden herkkuja. Kikkailua meillä harrastetaan vähemmän ja painopiste on yksinkertaisessa arkiruuassa. Kirjoittelemme reseptejä ja juttuja itsellemme muistiin ja siinä sivussa toivomme, että jutuista ehkä irtoaa innostusta ja ideoita muillekin.

Meillä on yleensä tapana tehdä ruokaa mutu-tuntumalla, joten kaikista ruuista ei ole tarkkoja reseptejä. Kaikki kokeilut eivät (ehkä juuri siksi) aina onnistu niin hyvin kuin toivomme, mutta dokumentoimme myös niitä huonommin onnistuneita ja pyrimme kehittelemään ideoita eteenpäin.

Yhteystiedot:
posti ät kalablogi.fi

 

laiturilla